Opšta pravila i uslovi korišćenja

Upotrebom sadržaja objavljenog na portalu universal-cms.com automatski prihvatate aktuelna Pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. universal-cms.com omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa aktuelnim Pravilima korišćenja.

Portal universal-cms.com zadržava pravo izmene Pravila korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena.

Sva prava zadržana. Sadržaj portala universal-cms ne sme se prenositi u bilo kom obliku bez prethodnog odobrenja.

Autorska prava

Portal universal-cms.com ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, vizuelne, audio i druge materijale, baze podataka), stoga se neovlašćeno korišćenje bilo kod dela sajta smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Preuzeti sadržaji koji se nalaze na portalu su postavljeni u najboljoj nameri i u skladu sa pravilima deljenja sadražaja sa označenim izvorom, odnosno vlasnikom autorskog prava nad preuzetim sadržajem.

Linkovi na druge web stranice

Portal universal-cms.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koji su objavljeni u dobroj nameri. Pored sopstvenog sadržaja, na portalu universal-cms.com postoje tekstovi i informacije drugih medija koji su preneti u najboljoj nameri sa linkom ka izvoru. Online magazin universal-cms.com se ne smatra odgovorim za sadržaje izvan svog portala, kao ni za štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izjava o odricanju odgovornosti

Portal universal-cms.com ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu zbog pristupa ovim web-stranicama, nemogućnosti pristupa ovim web-stranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze. Svi tekstovi i članci na portalu universal-cms.com su postavljeni u smislu dobrovoljnih saveta. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. Ni jedan deo portala universal-cms.com ne podrazumeva nikakvu garanciju, niti obavezu, tako da autori ne prihvataju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primenom sadržanih informacija.

Politika privatnosti

Portal universal-cms.com štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da dobijaju obaveštenja o novostima na portalu. Portal universal-cms.com zadržava pravo izmene Politike privatnosti u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena. Svaka promena u Politici privatnosti biće objavljena na ovoj web stranici.

Zaštita podataka

Portal universal-cms.com štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da ih universal-cms.com obaveštava o novostima.

Komentari posetilaca

universal-cms.com zadržava pravo neobjavljivanja komentara posetilaca ukoliko su oni uvredljivi ili u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Posetiocima je strogo zabranjeno: objavljivanje, slanje i razmena poruka koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone (uvredljive, vulgarane, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, kao i poruka koje su štetne na bilo koji drugi način)objavljivanje, slanje i razmena podatka za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažni, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicimalažno predstavljanjeobjavljivanje, slanje i razmena tekstova koji su zaštićeni autorskim pravomobjavljivanje, slanje i razmena neželjenih podatka korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmanesvesno objavljivanje, slanje i razmena poruka koje sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opremeprikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika